TMA Coldstore

Client
TMA Logistics

Services
Concept/ Strategie/ Uitwerking
Videoproductie/ Edit

Year
2024

TMA Logistics opent hypermodern koel- en vrieshuis met 38.000 palletplaatsen in de Amsterdamse haven.

Het koelhuis biedt temperatuur gecontroleerde opslag tussen de +5 en -18 graden Celsius. 40% van de benodigde stroom wordt duurzaam opgewekt via zonnepanelen en dat percentage zal de komende jaren toenemen.

Het nieuwgebouwde koelhuis voldoet aan de hoogste standaarden van automatisering. Zo wordt onder meer gebruikgemaakt van een shuttlesysteem dat pallets, zonder menselijke interactie, in en uit de koelcellen haalt. Efficiëntie door automatisering is ook doorgevoerd in het vervoer van en naar de expeditie vloer. Dit wordt gedaan door AGV’s (Automated Guided Vehicles). 

Dit alles wilde TMA laten zien in 1 video. Wij zijn begonnen met een locatie bezoek en maakte een storyboard.

Na akkoord op het storyboard gingen wij met onze crew de kou in om de beelden te schieten.
Hieronder het resultaat:

Some More Cool Projects