CREATING WITH IMPACT

NO COGONEZ, NO GLORY

NO COGONEZ, NO GLORY

De naam Cogonez is een samenvoeging van cojones en cognitio. Cojones betekent letterlijk ballen en staat in dit geval voor het lef om op te vallen. Cognitio is Latijn voor kennis. Want met kennis kun je dat opvallen ook nog eens op een slimme en blijvende manier doen.

 RECENT werk

WERK MET COGONEZ

Enkele voorbeelden van werk waar we recent mee bezig zijn geweest. Klik op de afbeelding voor meer.

THINGS WE’RE DAMN GOOD AT

WAAR COGONEZ HET VERSCHIL MAAKT

Merkstrategie

Cogonez creëert merkstrategieën voor nieuwe en bestaande merken. Daarnaast geven wij toegankelijke positioneringstrainingen.

Duurzaam Design

Huisstijlen, websites, verpakkingen, publicaties, advertenties, leaflets. Kortom, alle vormen van communicatie. Altijd met opvallend design dat past bij het merk en de doelstelling.

Advies

Cogonez kan flexibel ingezet worden als consultant bij merkpositioneringstrajecten en bij complexe strategische communicatievraagstukken. Plug & play.

Art direction

Cogonez is sterk in het bedenken van crossmediale concepten, campagnes en visuele content. En net zo sterk in de uitwerking ervan.

Development

Een idee voor een nieuwe app? Of een briljant augmented reality concept? Met onze know-how (en ons netwerk van specialisten) zetten we jouw idee om in realiteit.

Beeld

Of het nu gaat om film en/of foto's voor commercials, corporate stories, social content, advertising, headshots of packshots. Wij maken het. In onze eigen studio of op elke andere gewenste locatie.

WAAR WE OOK VAN HOUDEN

Augmented Reality, film & fotografie

Cogonez werkt graag samen. Wij zijn daarom partner van twee leuke ondernemingen. Mixed&Augmented is een kennisplatform voor Augmented Reality en KPOU is een studio voor film en fotografie. Beiden passen perfect bij het totaalaanbod van Cogonez.

“Creativity without strategy is called art. Creativity combined with strategy is called advertising”

MERKEN WAAR WIJ VOOR HEBBEN GEWERKT (DIT KUNNEN OOK MERKEN ZIJN UIT EERDER DIENSTVERBAND OF FREELANCING)

Merken sterker maken door opvallende en doordachte communicatie. Dat is de missie van Cogonez. Met jarenlange ervaring, en passie voor strategie, creatie, technologie en innovatie.

Merken sterker maken door opvallende en doordachte communicatie. Dat is de missie van Cogonez. Met jarenlange ervaring, en passie voor strategie, creatie, technologie en innovatie.

Arjan Leest & Bas Oosterwal

STRATEGY DIRECTOR & CREATIVE DIRECTOR

COGONEZ... Hoe zeg je dat eigenlijk?

We geven het toe, het is geen makkelijke naam. Bekijk het fragmentje van wijnkenner Ilja Gort in Spanje om een indruk van onze naam te krijgen. Uiteraard volume niet te laag.

COGONEZ AND COFFEE

Heeft u het idee dat uw communicatie wel wat meer Cogonez kan gebruiken? Bel, mail of app ons voor een verhelderend gesprek. Of verstuur het formulier, dan nemen wij contact met u op. Kortom een afspraak is zo gemaakt, net als een goed kopje koffie.

+31 (0)6 22 439 640

Louwesweg 1 - office 13 1066 EA Amsterdam