waarmee mogen we je helpen?

Groei & stand out from the crowd

Branding

Je merk is wat anderen erover zeggen als je er zelf niet bij bent. Branding is het proces waarin  een gewenst imago wordt gecreëerd.

Business Strategy

We doorgronden de doelen, doelstellingen en het strategisch plan voor het bedrijf. Door de business Strategy goed te begrijpen kunnen we ook scherp zijn op de overwegingen en keuzes die gemaakt worden tijdens het branding proces.

Brand architecture

Dit is de organisatiestructuur van het portfolio van merken, submerken, producten en/of diensten. We helpen bij het maken van slimme en duurzame keuzes.

Brand positioning

Hiervoor hebben we, samen met BIEN Innovation een beproeft proces ontwikkelt. Het proces bestaat uit de volgende 4 stappen:

1. Onderzoek en interviews

Wat is je historie? Wie is je concurrentie? Wat zijn je sterke en zwakke punten? Wat zeggen klanten over het merk? Wat zeggen medewerkers over het merk?

2. Workshops

Het model (Brandkey of Pyramid) wordt gevuld. Hiervoor gebruiken we de kennis van het team, stellen de juiste vragen en sturen bij waar nodig. 

Het werk wordt grondig gedaan én er ontstaat draagvlak.

3. Brandbook

Leg alle keuzes vast in een brandbook. Combineer de strategie (positionering) met de visuele identiteit. Deze horen bij elkaar. 

4. Laat het merk leven

Een merk wordt een sterk merk als het wordt gedragen door alle stakeholders. Betrek personeel en geef ze de nodige handvatten om samen het merk ‘eigen’ te maken.

Concepten (Art Direction)

Creatieven hebben een overactieve rechter hersenhelft. Dat is in veel gevallen een tekortkoming, maar het is een geschenk uit de hemel als je op zoek bent naar een creatieve oplossing. Overigens werken onze creatieven samen met een strateeg die ervoor zorgt dat de oplossing ook het gewenste resultaat oplevert.

Design

Een visuele identiteit (huisstijl), een beursstand of een mooie publicatie, we kunnen het allemaal maken. Een professionele uitstraling is essentieel voor het creëren van geloofwaardigheid en vertrouwen met je doelgroep(en). Wij hanteren graag twee stelregels: 1. Less is more, 2. Vorm volg functie.

Copy

We creëren overtuigende en doelgerichte teksten voor verschillende media, zoals advertenties, websites, brochures en sociale media. We maken teksten om merken te promoten, boodschappen effectief over te brengen en de gewenste doelgroep te bereiken.

bewegend beeld

Met een mooi woord ook wel Motion design genoemd. We laten dingen graag bewegen. Met bewegend beeld heb je veel mogelijkheden om een verhaal te vertellen of een emotie over te brengen.

Creatie

Losbollen, warhoofden en een beetje gek zijn ze. Maar ja, we willen natuurlijk niet horen dat je neefje het ook had kunnen bedenken.

strategie

Het zijn onze nerds. Ze denken in workflows, tabellen en schema’s. Scheppen orde in chaos en bepalen de meest logische route naar succes.

Social media strategie

Social media is een belangrijk onderdeel van always-on communicatie en campagnes. We helpen onze klanten bij het maken van de juiste keuzes, inzet, budget, etc.

Merkstrategie

We helpen merken met (her)positioneren. dat doen we aan hand van beproefde processen (zie Branding).

Brand audit

Wil je een Due Diligence uit laten voeren op je merk? Dan kunnen wij dat verzorgen. Je krijgt een uitvoerig rapport. Na de DD weet je waar je staat, waar kansen zijn en waar bedreigingen op de loer liggen.

Campagne strategy

Elke campagne heeft één of meerdere doelstellingen. Om de kans op succes te optimaliseren en om de resultaten achteraf te kunnen meten moeten we vooraf per doelstelling de juiste strategie bepalen. 

Data insights

Data liegt niet. Afhankelijk van je data maturity en beschikbaarheid maken we gebruik van data om doelen te optimaliseren.

Workshops & trainingen

Wij geven met regelmaat trainingen of workshops aan communicatiespecialisten. We leren je hoe je een merkpositionering strategie uitvoert en/of beoordeeld. Dat doen wij zowel bij ons op kantoor of in-company.

DTP

Onze DTP-ers zorgen ervoor dat uw bestanden perfect geschikt zijn voor productie. 

Fotografie

Beelden maken doen we met liefde. Afhankelijk van doel, en budget maken wij het perfecte productie voorstel. 

Content productie

Het verschil tussen online of offline maken wij al lang niet meer. Social content, banners, motion graphics, gifjes, wij maken het.

Short Video

Wij maken heel veel short video. Vooral voor social media. dat kan onderdeel zijn van een campagne of voor organische content.

Video/ film

Van commercial tot brandmovie of een promotie video voor een arbeidsmarkt campagne, ons team is ervaren in het bedenken, produceren én maken van film. 

Video edit

Wat gefilmd wordt moet ook nog verwerkt worden tot een bruikbare video of film. Wij maken edit, van snelle TikTok video tot high-end reclamefilm.

Executie

Alles wat we bedenken kunnen we ook maken. Van video producties tot complete campagnes, wij zorgen ervoor dat het gefixt wordt.