Werken in de Haven van Amsterdam

Client
Amports
B2C/ B2B / Arbeidsmarkt

Services
Visual Identity
Videoproductie/ Edit/
Concept en uitwerking
Website realisatie

Year
2023 – 2024

Amports organiseert jaarlijks de Zeehaven Dagen. Op dit evenement kunnen geïnteresseerden (leerlingen, studenten en consumenten) kennismaken met de bedrijvigheid in de Amsterdamse haven. Dit leidde tot het idee om één centrale plek te ontwikkelen voor vacatures, stageplekken en (haven)opleidingen.

Cogonez werd gevraagd om een huisstijl, communicatiestrategie en platform te ontwikkelen. 

Bijna 6 maanden later is er één platform waar havenbedrijven uit het Noordzeekanaalgebied, opleidings- en trainingsinstellingen gezamenlijk zichtbaar zijn voor jongeren en zij-instromers. Op het web, maar ook op LinkedIn, Youtube, Snapchat, Tiktok en Instagram.

Op 3 april is het platform live gegaan in de Passenger Terminal Amsterdam tijdens een feestelijke bijeenkomst van vertegenwoordigers van bedrijven uit de Amsterdamse haven, regionale opleiders en Gemeente Amsterdam.

Some More Cool Projects