Protix Positionering

Client
Protix

Services
Merkpositionering & Visual Identity i.s.m. BIEN Innovation

Year
2023

Protix is een duurzame scale-up. Een echte gamechanger op het gebied van food & feed. Ze begeven zich in een groeiende en competitive markt. Het is daarom belangrijk om een stevige positie in de markt te veroveren.

Samen met BIEN Innovation heeft Cogonez een aantal workshops georganiseerd waarin met een kernteam is gewerkt aan de positionering. De workshops werden georganiseerd op diverse locaties waar zowel inspiratie als relevantie samenkwamen.

Na research vooraf en twee intensieve workshop dagen zijn de uitkomsten van de workshops verwerkt. Op een terugkomdag zijn alle uitkomsten nog eens onder de loep genomen en zijn de puntjes op de i gezet. Na dat iedereen tevreden was over de uitkomsten werd het moment gevierd.

Some More Cool Projects