T-Systems Communicatie concept

Client
T-Systems

Services
Branding workshop, Communicatie concept, brandfilm, Grafisch Ontwerp.

Year
2023

T-Systems Nederland, een dochteronderneming van Deutsche Telekom, helpt organisaties met digitalisering, cloudtransformatie en managed services. Om hun awareness in Nederland te verbeteren, heeft Head of Marketing Gert-Jan Bruinsma van T-Systems Nederland besloten om samen te werken met het communicatiebureau Cogonez. Het doel was om een nieuw creatief concept te ontwikkelen dat aansluit op de internationale strategie van T-Systems International, maar tegelijkertijd rekening houdt met de specifieke kenmerken van de Nederlandse markt en unieke kenmerken van T-Systems Nederland.

Samen hebben T-Systems en Cogonez gewerkt aan een heldere en communicatieve propositie met uitingen die goed passen bij de lokale markt. Het resultaat is een sterke basis voor komende campagnes. De campagnepropositie wordt inmiddels ook in andere landen gebruikt, wat een groot compliment is voor zowel het bureau als de opdrachtgever.

Gert-Jan Bruinsma over de samenwerking en het resultaat: “Ik was onder de indruk van hoe Cogonez in staat was om na een korte maar intensieve workshop een image movie en communicatieconcept te ontwikkelen waar velen kippenvel van kregen. Ik kijk uit naar de verdere samenwerking met Cogonez.”

Some More Cool Projects